+40744365862 ancaiorga2005@yahoo.com
Piatra Neamt, România
Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
Whatsapp
Share on email
Email

Dă Like sau Share dacă îţi place!
Hrăniţi copiii cu ÎNCREDERE DE SINE!

Hrăniţi copiii cu ÎNCREDERE DE SINE şi toate fricile lor vor muri de foame! Umpleţi ghiozdanele copiilor cu încredere şi vor face faţă chiar şi marilor furtuni! Oferiţi-le în dar credinţa în ei înşişi şi vor zbura lin şi senin spre propriul destin!

De câte ori v-aţi întrebat, ca părinţi, ce să le oferiţi în dar copiilor voştri pentru a fi mai puternici, pentru a creşte cu verticalitate, pentru a merge pe o cale luminoasă către misiunea lor pe acest pământ?

De multe ori, în gândurile noastre, ale părinţilor, apare această întrebare şi, în acelaşi timp, se înfiripă dorinţa de a ne ajuta copiii să crească frumos... să crească drepţi precum trunchiurile copacilor falnici, să fie puternici în orice furtună şi curajoşi în faţa oricăror provocări ce li s-ar arăta în viaţă.

Răspunsul nu stă în şcolile înalte, în multitudinea de activităţi extraşcolare, în casele-moştenire sau în conturile bancare pregătite din timp pentru vremuri viitoare... totul se rezumă la o altfel de investiţie - cea în ÎNCREDERE DE SINE. Cu cât mai devreme îi ajutăm pe copii să-şi dezvolte încrederea în ei înşişi, cu atât mai repede vor învăţa să zboare. Cu cât mai profund le arătăm cum să creadă în ei, cu atât mai trainice şi mai ancorate în pământ vor fi rădăcinile lor.

Investind astăzi seminţele ÎNCREDERII DE SINE în copiii noştri, mâine vom culege roade bogate!

Cu încrederea de sine ca AS în mânecă, orice copil va înflori sub toate aspectele. Va avea succes în activităţile şcolare, căci va învăţa cu drag ştiind că pentru el o face, va avea curajul să spună ce îl pasionează şi va descoperi astfel care îi este talentul...Va fi împlinit pe plan personal şi cu rezervorul de încredere şi de iubire plin. Îşi va afla misiunea, menirea şi scopul cu care a venit pe acest pământ.

Căci, aşa cum spunea Mark Twain, există 2 zile importante în viaţa fiecărui om : ziua în care s-a născut şi ziua în care a aflat DE CE?

Nu ne rămâne decât să-i înconjurăm cu iubire necondiţionată pe copii, să-i acceptăm aşa cum sunt, să-i apreciem, să-i validăm la orice pas...să le oferim în dar afecţiune, atenţie, autonomie şi ÎNCREDERE DE SINE.

Stă în puterea noastră, a tuturor părinţilor!

Iar copiii noştri dragi chiar merită acest DAR minunat cu care să plece în călătoria numită VIAŢĂ!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
Whatsapp
Share on email
Email

Dă Like sau Share dacă îţi place!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
Whatsapp
Share on email
Email

Dă Like sau Share dacă îţi place!