+40744365862 ancaiorga2005@yahoo.com
Piatra Neamt, România
Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
Whatsapp
Share on email
Email

Dă Like sau Share dacă îţi place!
My Positive School – Şcoală de dezvoltare personală pentru copii şi părinţi
De ce este necesară o Şcoală de dezvoltare personală pentru copii şi pentru părinţi?

DE CE

o Şcoală de dezvoltare personală

pentru copii şi părinţi?

DE CE o Şcoală de dezvoltare personală pentru copii?

Pentru a completa ceea ce şcoala şi sistemul de învăţământ le oferă copiilor noştri, pentru a pune accent pe dezvoltarea lor personală încă din copilărie, pe creşterea încrederii de sine, pe motivaţie constructivă şi pe dezvoltarea inteligenţelor multiple cu care aceştia se nasc...

Pentru că, dincolo de informaţii, de cărţi, caiete, manuale, cataloage şi carnete de note există sufletul copilului…şi acesta aşteaptă să fie hrănit, văzut, ascultat şi validat…

Pentru că nu concursurile şi goana după comparaţii le dezvoltă copiilor încrederea de sine, ci inteligenţa emoţională şi cea adaptativă împreună cu inteligenţa cognitivă…

Pentru că, de la vârste fragede li se formează copiilor caracterul, calităţile, rezilienţa, determinarea şi dorinţa de a-şi împlini visurile…iar dezvoltarea personală se realizează în tandem cu dezvoltarea fizică şi intelectuală.

Pentru că ei sunt mai norocoşi decât noi, părinţii, prin deschiderea ce li s-a oferit către cunoaştere şi autocunoaştere şi prin faptul că generaţia lor poate primi în dar mult mai devreme decât generaţia noastră acele ancore şi instrumente de gestionare a emoţiilor şi provocărilor întâlnite de-a lungul experienţei numită viaţă.

Pentru că, DA, copiii au nevoie să înveţe şi ceea ce le place, să afle informaţii despre ce vor ei, despre ce le trezeşte interesul…sunt curioşi să exploreze şi dincolo de programa şcolară şi de manuale, sunt dornici să afle poveşti moralizatoare, cu exemple de viaţă, sunt avizi să descopere modele demne de urmat!

DE CE o Şcoală de dezvoltare personală pentru părinţi?

Pentru că ,,meseria de părinte" este cea mai frumoasă din lume, dar este şi cea mai grea…iar pe deasupra vine şi fără instrucţiuni de utilizare…

Pentru că învăţarea nu se termină odată cu şcoala, ci odată cu viaţa. Învăţăm şi ne perfecţionăm în diferite domenii şi arii ale vieţii noastre, de ce nu ne-am perfecţiona în rolul de părinte?!?!

Pentru că un părinte preocupat de cunoaştere şi autocunoaştere, de creştere şi dezvoltare va transmite din tot ceea ce este, din tot ceea ce ştie, implicit şi copilului său. Un părinte cu încredere de sine va avea încredere în propriul copil şi-l va ajuta pe acesta să capete încredere în forţele proprii.

Pentru că părinţii sunt cei care le deschid calea copiilor, le luminează întunericul. Părinţii le trec pragul destinului oferindu-le copiilor daruri minunate. Părinţii le arată drumul drept spre îndeplinirea misiunii cu care s-au născut pe acest pământ şi îi ajută pas cu pas să-şi împlinească Planul Divin Personal.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
Whatsapp
Share on email
Email

Dă Like sau Share dacă îţi place!

3 răspunsuri la “My Positive School – Şcoală de dezvoltare personală pentru copii şi părinţi”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
Whatsapp
Share on email
Email

Dă Like sau Share dacă îţi place!