+40744365862 ancaiorga2005@yahoo.com
Piatra Neamt, România
Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
Whatsapp
Share on email
Email

Dă Like sau Share dacă îţi place!
Oamenii – daruri

Se spune că, la naştere, fiecare dintre noi primim ,,îngeri” păzitori... Îngerul ocrotitor şi Oamenii-daruri, oamenii speciali din viaţa noastră, tot un fel de ,,îngeri ale căror aripi le cresc înăuntru.”

CINE sunt ei?

MENTORII noştri, maeştrii, dascălii, ghizii ce ne însoţesc pe drumul vieţii şi ne ajută să creştem, ne aprind lumina în întuneric, ne deschid calea spre propriul destin... spre împlinirea menirii noastre pe acest pământ şi a Planului Divin Personal.

CE fac ei pentru noi?

Ne MODELEAZĂ, ne învaţă cele mai importante lecţii. Împreună cu ei trecem prin ,,furcile caudine” ale vieţii şi acumulăm experienţele necesare devenirii noastre.

Julie Mallart în cartea - ,,Cine sunt eu?” spunea: ,,Suntem câte puţin, în profunzimile noastre, din fiecare om pe care l-am întâlnit în viaţă şi pe care, dintr-un punct de vedere sau altul, l-am apreciat sau l-am admirat.”

Şi, cel mai important, Oamenii-daruri ne ridică, atunci când suntem jos, ne înalţă mai puternici, precum se înalţă pasărea Phoenix din propria cenuşă.

CÂND apar în viaţa noastră?

La MOMENTUL potrivit. Exact când avem mai mare nevoie. Când elevul este pregătit, maestrul apare!

Nimic nu este întâmplător... Albert Einstein afirma depre coincidenţe că ele sunt ,,faptele lui Dumnezeu când Acesta vrea să rămână anonim.”

Unii Oameni-daruri vin pentru un motiv, alţii pentru o perioadă, iar alţii pentru toată viaţa, cum prezice proverbul englezesc: ,,for a REASON, for a SEASON, for a LIFETIME.”

CUM ne ajută?

Ne MOTIVEAZĂ pentru a ne şlefui diamantul din interior, a ne găsi puterea personală şi a deveni versiunea noastră cea mai bună, în fiecare etapă a vieţii, ne aduc aminte de acel ,,ikigai” al japonezilor - motivul pentru care ne trezim în fiecare dimineaţă.

DE CE apar Oamenii-daruri în viaţa noastră?

Pentru a ne aminti că am venit pe acest pământ cu o MENIRE, cu o misiune, un scop mult mai mare decât noi înşine.

Şi pentru a afla de ce ne-am născut. Fiindcă omul, cum spune Mark Twain are 2 zile importante în viaţa sa: ziua în care s-a născut şi ziua în care a aflat DE CE?

Aşadar, să nu uităm să ne adunăm binecuvântările şi să ne numărăm Oamenii-daruri din viaţa noastră... apoi să-i îmbrăcăm în haina Recunoştinţei şi a Iubirii, căci fără ei, astăzi nu am fi ceea ce suntem.

Şi să ne împletim din lecţiile primite Lanţul nostru de bine, pentru că...

,, Fiecare om din viaţa noastră este o verigă din lanţul nostru de bine.”

Cu Recunoştinţă şi Iubire, Oamenilor-daruri din viaţa mea

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
Whatsapp
Share on email
Email

Dă Like sau Share dacă îţi place!

4 răspunsuri la “Oamenii – daruri”

Dacă primesti binecuvântarea de a fi mama,viața este frumoasa dacă viața copiilor tai este frumoasa …Un asa dar precum dascălul Anca Iorga este providential…este iubire…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
Whatsapp
Share on email
Email

Dă Like sau Share dacă îţi place!