Termeni şi condiţii

Termeni şi condiţii generale

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului www.mypositiveschool.com.

Site-ul este operat de societatea POSITIVE & HAPPY EDUCATION SRL, cu sediul social in Str. NUFĂRULUI, nr. 4, B 8/17, Piatra Neamţ, Jud. NEAMŢ, CUI 435 85871, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J27/73/2021. Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea programelor/produselor MY POSITIVE SCHOOL de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

Administratorul site-ului isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare “Utilizatori”. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

Administratorul mypositiveschool.comface eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare). Atentie: fotografiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard.

Frauda

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. MY POSITIVE SCHOOL nu este responsabila pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.

Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii  POSITIVE & HAPPY EDUCATION SRL sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Disponibilitatea serviciului

Administratorul site-ului isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de e-mail mypositiveschool@gmail.com

Mod functionare

Comenzile efectuate pe site-ul www.mypositiveschool.com  sunt confirmate printr-un e-mail de inregistrare primit dupa finalizarea comenzii.

Modalitati de plata

Pentru cumpararea de pachete/ produse/ servicii, POSITIVE & HAPPY SRL accepta urmatoarele modalitati de plata:

Plata cu cardul

Plăţile prin intermediul cardurilor de debit sau credit sunt procesate de către https://mobilpay.ro/, partenerul POSITIVE & HAPPY EDUCATION SRL în procesarea acestor plăţi. Comunicaţia cu procesatorul se face prin intermediul unei conexiuni securizate SSL, datele transmise fiind criptate. Toate informaţiile privind cardul vor fi prelucrate exclusiv de catre procesatorul de plăţi- NETOPIA PAYMENTS SRL- MOBILPAY. Plata se procesează prin sistem 3D-secure.

Limitarea răspunderii

POSITIVE & HAPPY EDUCATION SRL nu răspunde sub nicio formă, în nicio masură şi nu poartă niciun fel de responsabilitate pentru serviciul de procesare a plăţilor cu cardul. POSITIVE & HAPPY EDUCATION SRL nu este responsabila pentru niciun fel de eroare şi/sau fraudă decurgând din, sau în legatură cu acest serviciu. Totuşi, deşi serviciile de plată sunt oferite şi dirijate in totalitate şi in mod independent de catre furnizorii nostru, POSITIVE & HAPPY EDUCATION SRL va întreprinde toate măsurile rezonabile pentru a limita pe cât posibil riscul apariţiei acestor erori şi/sau fraude.

Plata prin transfer bancar

Se va face pe baza proformei/facturii fiscale primite in urma comenzii dvs, pe datele bancare transmise de dvs.

Plata prin ramburs

Livrarea se face prin curier rapid. Toate comenzile efectuate in cursul zilei pana in ora 14:00 vor fi predate firmei de curierat in aceeasi zi, livrarea efectuandu-se in termen de 24-48 ore (1-2 zile lucratoare, exceptie facand zilele libere legale sau conditii meteorologice extreme).

Taxa de transport

Taxa de transport este suportata exclusiv de client, in urma alegerii personale a acestei modalitati de livrare si de plata.i pentru zonele limitrofe.

Factura fiscala persoane juridice

Pentru comenzile efectuate in numele unei entitati juridice se pot emite facturi fiscale in urma unei solicitari scrise primite pe mypositiveschool@gmail.com.Solicitarea trebuie sa contina: numarul de comanda sau numele pe care s-a efectuat comanda si datele de facturare complete (nume societate, CUI, Nr. Reg Comert, Sediu Social, Cont bancar, banca la care este deschis contul, delegat).

Actualizari

POSITIVE & HAPPY EDUCATION SRL îşi rezervă dreptul de a modifica şi actualiza în orice moment conţinutul acestui website, precum şi condiţiile de utilizare, fără notificare prealabilă. De aceea, vă rugăm să vizitaţi periodic această pagină pentru a verifica condiţiile aplicabile.

I. PĂRŢILE ACORDULUI

1. PRESTATORUL, denumit generic „My Positive School” reprezentat prin :

  • POSITIVE & HAPPY EDUCATION SRL, CUI: 43585871, J27/73/2021 şi

2. BENEFICIARUL, persoana fizică sau juridică care achiziţionează  cursul/ programul/ serviciul/ produsul pus la dispoziţie de către PRESTATOR,

denumite în continuare în mod colectiv “Părțile” şi în mod individual “Partea” având în vedere că :

• PRESTATORUL pune la dispoziţia BENEFICIARULUI cursuri/ programe/ produse/ servicii de consultanţă psihopedagogică pentru formare şi dezvoltare personală specifice activităţii CAEN 8559-  Alte forme de învăţământ;

• BENEFICIARUL doreşte achiziţionarea cursului/programului/serviciului /produsului au convenit să încheie prezentul acord în următoarele condiţii:

II. OBIECTUL ACORDULUI

1. Obiectul acordului îl reprezintă vânzarea de către PRESTATOR a cursurilor/ programelor/ produselor/ serviciilor  prezentate pe platforma online/site-ul  „My Positive School” BENEFICIARULUI.

III. DURATA ACORDULUI

1. Prezentul acord intră în vigoare din momentul achiziţionării de către BENEFICIAR a cursurilor/ programelor/ produselor/ serviciilor puse la dispoziţie de către PRESTATOR şi încetează la data comunicată în prealabil BENEFICIARULUI pe site-ul https://www.mypositiveschool.com.

IV. PREŢUL ACORDULUI ŞI MODALITĂŢI DE PLATĂ

1. Preţurile cursurilor/ programelor/ produselor/ serviciilor  MY POSITIVE SCHOOL vor fi cele comunicate pe paginile de vânzare individuale pentru fiecare  în parte.

2. Plata se va putea face online, cu cardul, prin transfer bancar sau ordin de plată şi se achită integral în momentul plasării comenzii.

3. Pentru programele cu preturi exprimate in euro sau alte monede, se va achita contravaloarea sumelor respective in lei, la cursul valutar al băncii care procesează plata.

5. Factura fiscală se va emite la data debitării sumei integrale în contul PRESTATORULUI (conform extrasului de cont) sau după confirmarea plăţii în contul BENEFICIARULUI (conform extrasului de cont).

6. Toate sumele achitate in avans pentru cursuri ce se vor desfasura la o data ulterioara sunt returnabile în primele 14 zile de parcurgere a cursului.

V. DREPTURILE ŞI OBLIGAŢIILE PĂRŢILOR:

V.1. PRESTATORUL se obligă:

1.1. Să pună la dispoziţia BENEFICIARULUI cursurile online sau offline/ programele/ produsele/ serviciile MY POSITIVE SCHOOL, aşa cum sunt ele prezentate pe paginile de vânzare ale cursurilor individuale.

BENEFICIARUL nu va fi nevoit să instaleze niciun soft suplimentar.

Dacă BENEFICIARUL nu va putea participa LIVE la ora stabilită anterior de către BENEFICIAR, PRESTATORUL NU se obligă să repete întâlnirea.

1.2. Să ofere accesul BENEFICIARULUI  la cursurile/ programele/ produsele/ serviciile MZ POSITIVE SCHOOL achiziţionate şi achitate.

PRESTATORUL, angajaţii ori interpuşii acestuia vor oferi explicaţii detaliate despre conţinutul pachetelor BENEFICIARULUI şi se obligă să ofere sprijin continuu în cazul solicitării exprese a BENEFICIARULUI în sensul nevoii unor explicaţii suplimentare.

În unele cazuri stabilite în mod unilateral de către PRESTATOR, BENEFICIARUL va găsi şi diverse materiale adiţionale care să îl ajute în absolut fiecare etapă.

1.3. Să ofere BENEFICIARULUI accesul la o Comunitate de suport, sub forma unui grup privat de curs, dacă acest lucru este necesar.

PRESTATORUL, angajaţii ori interpuşii acestuia vor ajuta cu răspunsuri şi informaţii utile BENEFICIARUL.

1.4. Să ofere serviciile solicitate în cele mai bune condiţii şi la termenele comunicate în prealabil BENEFICIARULUI şi stabilite în mod unilateral de către PRESTATOR.

2. BENEFICIARUL se obligă să:

2.1 Să achite preţul convenit pentru serviciile contractate, la termenele prevăzute în prezentul acord. In cazul in care Beneficiarul nu onoreaza termenele de plata comunicate de PRESTATOR, acesta din urma este absolvit de obligaţia acordării serviciilor de instruire online sau de livrarea produselor comandate.

2.2. Să participe la toate programele.

2.3. Să folosească întreaga competenţă profesională şi experienţă în domeniu.

2.4. Să respecte întocmai regulile de comunicare pe grupul de suport stabilite de PRESTATOR şi să nu foloseasca un limbaj nepotrivit sau licenţios pe acest grup la adresa PRESTATORULUI sau a oricărui alt participant în cadrul programelor MY POSITIVE SCHOOL.

2.5. Să nu pună la dispoziţia nici unui terţ, indiferent de metodă ori suport, cu titlu gratuit sau oneros, suporturi de curs, materiale, produse sau înregistrări ale cursurilor puse la dispoziţia sa de către PRESTATOR.

2.6.  Îşi dă expres acordul pentru filmarea şi fotografierea sa în cadrul cursurilor ce fac obiectul prezentului contract, ori ulterior absolvirii cursului dar în strânsă legătură cu acesta, precum şi pentru utilizarea imaginilor în cadrul materialelor video care se vor realiza de către PRESTATOR.

2.7. Îşi dă expres acordul ca materialele video menţionate, drepturile de imagine şi orice materiale video realizate de către PRESTATOR în legătură cu cursul ce face obiectul prezentului contract să fi cesionate PRESTATORULUI cu titlu exclusiv, pentru toate teritoriile lumii, PRESTATORUL având, incluzând fără limitare dreptul exclusiv pentru: utilizarea, afişarea, expunerea, comercializarea, publicarea, dreptul de a reproduce integral sau parţial materialele, promovarea şi distribuirea în orice format (inclusiv, fără limitare, televiziune, video, audio, internet, dispozitive şi sisteme de comunicaţii mobile şi electronice) şi în orice modalitate considerată oportună de către PRESTATOR.

VI. RĂSPUNDERE

1. Fiecare dintre părţi este răspunzătoare pentru îndeplinirea întocmai, integrală şi la timp a tuturor obligaţiilor asumate prin prezentul acord.

2. Părţile stabilesc de comun ca în cazul în care BENEFICIARUL pune la dispoziţia unui terţ cursul (art V.2.5 din acord) acesta va fi ţinut la plata către PRESTATOR de daune interese.

3. Părţile stabilesc de comun ca în cazul în care BENEFICIARUL încalcă oricare dintre obligaţiile privitoare la clauza de confidenţialitate, acesta va fi ţinut la plata către PRESTATOR de daune interese.

VII. CLAUZA DE CONFIDENŢIALITATE

1. BENEFICIARUL se obligă să păstreze confidenţialitatea faţă de terţi, să nu dezvăluie sub nicio formă şi prin niciun mijloc, să nu utilizeze în nicio modalitate, fie direct, fie indirect, fie în folos propriu, fie în folosul altuia, niciun fel de materiale, acte, date, informaţii rezultate din/în legătură cu clauzele prezentului contract sau altor aspecte confidenţiale aparţinând PRESTATORULUI, de care BENEFICIARUL a luat la cunoştinţă în orice mod pe durata contractului.

2. Obligaţia de confidenţialitate, astfel cum este prevăzută mai sus, se menţine în sarcina BENEFICIARULUI timp de 10 (zece) ani de la data încetării prezentului contract. Prin informatii confidentiale se intelege orice informatie apartinand PRESTATORULUI sau terilor cu care PRESTATORUL are relatii de afaceri sau privind activitatea acestora si care este transmisa de catre PRESTATOR in executarea Contractului, precum si orice imprejurare relevanta legata de Beneficiar (inclusiv, dar fara a se limita la cele prevazute la lit. a) – c) de mai jos), indiferent daca aceasta informatie a fost transmisa de catre PRESTATOR sau terti, primita de catre PRESTATOR in forma scrisa, orala sau in orice alt mod, si care se refera inclusiv dar nelimitat la:

a) Planurile de afaceri, de marketing si financiare ale PRESTATORULUI, precum si ale clientilor acestuia si/sau ale tertilor cu care are relatii de afaceri sau cu care intra in contact prin natura activitatii desfasurate;

b) Sistemul organizatoric, informational si de management al PRESTATORULUI;

c) Informatii referitoare la numele clientilor si furnizorilor PRESTATORULUI, precum si orice alte informatii referitoare la datele tehnice, financiare, comerciale, indiferent daca in documentele respective figureaza sau nu cuvintele “confidential” ori “proprietate exclusiva”.

3. BENEFICIARUL declara si înţelege ca va folosi informatiile confidentiale care îi parvin pe parcursul executarii prezentului Contract numai in interesul si in scopul indeplinirii obligatiilor sale contractuale si se obliga sa nu le transmita tertilor, indiferent de motiv si indiferent de forma in care ar putea fi transmise.

4. În cazul în care se dovedeşte că a încălcat obligația de confidenţialitate, va datora Beneficiarului penalităţi egale cu prejudiciul cauzat.

5. Orice declaraţii sau interviuri, precum şi dezvăluirea oricăror informaţii către media în legatură cu cursul/programul/produsul/ serviciul MY POSITIVE SCHOOL se poate face de BENEFICIAR numai cu acordul prealabil al PRESTATORULUI.

6. Toate drepturile ce decurg din dreptul de proprietate intelectuală asupra programului, modelelor de curs, precum şi a oricărui material folosit de formatorii incluşi în programul de formare, în timpul procesului de formare sunt proprietatea exclusivă a PRESTATORULUI şi sunt protejate de legislaţia în domeniul proprietăţii intelectuale.

VIII. CLAUZA DE NECONCURENŢĂ

1. BENEFICIARUL garantează şi răspunde că nu va intra, în mod direct sau indirect, în concurenţă cu activitatea PRESTATORULUI şi nici nu va desfăşura, în mod direct sau indirect, el însuşi, angajaţi ori interpuşi ai acestuia, cu titlu gratuit sau cu titlu oneros, alte cursuri/ programe/ servicii care au obiect identic sau similiar cu cel pus la dispoziţia sa de către PRESTATOR.

2. În masura în care această obligaţie este încălcată, BENEFICIARUL va fi ţinut la plata daunelor interese către PRESTATOR. În masura in care prejudiciul cauzat este unul mai ridicat, PRESTATORUL va fi indreptatit la repararea integrala a prejudiciului.

IX. ÎNCETAREA

1. Prezentul Contract încetează în următoarele cazuri:

1.1.prin ajungerea la termen;

1.2. prin acordul scris al ambelor parti;

1.3. prin rezilierea contractului.

2. Părtile au dreptul de a considera contractul ca fiind reziliat de plin drept, fără cerere de chemare în judecată şi fără nicio altă formalitate prealabilă, în cazul în care partea în culpă încalcă oricare dintre obligaţiile din prezentul contract considerate de catre parţi esenţiale şi nu remediază această situaţie în termen de maxim 3 zile de la primirea notificării în acest sens de la cealalata parte (notificarea putând prevedea şi un termen mai scurt, în functie de circumstanţe)

3. În cazul neachitării la timp a serviciilor contractate, Prestatorul este absolvit de obligaţia acordării serviciilor sau de livrarea produselor comandate.

X. POLITICA DE RETUR/ANULARE

1.În baza legislaţiei UE, la achiziţia unui produs sau serviciu online, aveţi dreptul de a anula comanda în termen de 14 zile, indiferent de motiv şi fără nicio justificare.

2. În cazul retragerii din program a Beneficiarului, după 14 zile, acestuia nu i se restituie nici o suma din preţul achitat.

XI. FORŢA MAJORĂ

1. Niciuna dintre Părţi nu răspunde de neexecutarea la termen sau/şi de executarea în mod necorespunzător – total sau parţial – a oricărei obligatii care îi revine în baza prezentului contract, dacă neexecutarea sau executarea necorespunzătoare a obligaţiei respective a fost cauzată de forţa majoră, aşa cum este definită de lege.

2. Partea care invocă forţa majoră este obligată să notifice celeilalte părţi, în termen de 5 (cinci) zile de producerea evenimentului şi să ia toate masurile posibile în vederea limitării consecinţelor lui.

3. Dacă în termen de 10 (zece) de zile de la producere evenimentul respectiv nu încetează, părţile au dreptul să-şi notifice încetarea de plin drept a prezentului contact fără ca vreuna dintre ele să pretindă daune-interese.

XII. ALTE CLAUZE

1. BENEFICIARUL nu va fi îndreptătit să cesioneze şi/sau să transfere drepturile şi/sau obligaţiile rezultând sau derivând din program către un terţ fără consimţământul scris şi prealabil al PRESTATORULUI.

2. Părţile înţeleg şi acceptă ca toate sumele primite din parteneriate, promovari şi/sau publicitate în legătură cu programul ce face obiectul prezentelor termeni şi condiţii revin exclusiv PRESTATORULUI.

3. În cazul neachitării în mod integral, exact şi la timp a serviciilor contractate, conform art. IV, PRESTATORUL este absolvit de obligaţa acordării serviciilor.

4. Părţile înţeleg şi declară expres că, în situaţia în care BENEFICIARUL nu participă la toate orele/programele sau nu îşi îndeplineşte în mod exact, integral şi la timp toate task-urile şi misiunile oferite lui de către PRESTATOR, acesta nu beneficiază de „GARANŢIE SUCCES CURS”, în cazul în care aceasta există.

5. Părţile înţeleg ca în cazul retragerii din program a BENEFICIARULUI, acestuia nu i se restituie nici o suma din preţul achitat.

6. Întârzierea în plata mai mult de 3 zile da dreptul PRESTATORULUI de a întrerupe accesul la serviciile furnizate până la achitarea sumelor cuvenite, conform art. IV.

XIV. DOCUMENTELE ACORDULUI

1. Prezentele termeni şi condiţii

2. Orice altă informaţie de pe https://www.mypositiveschool.com.

XV. LITIGII

1. Toate litigiile şi disputele referitoare la prezentul contract vor fi soluţionate pe cale amiabilă.

2. În cazul în care părţile nu reuşesc pe cale amiabilă, orice litigiu decurgând din sau în legătură cu prezentul contract, inclusiv referitor la încheierea, nulitatea, interpretarea, executarea sau desfiinţarea acestuia, va fi soluţionat definitiv de către instanţele de judecată de la sediul Beneficiarului.

XVI. CLAUZE FINALE

1. Părţile declară că înteleg deplin efectele clauzelor prezentelor termeni şi condiţii şi că aceste clauze reflectă voinţa comună şi neîngradită a părţilor.

2. Orice comunicare dintre părţi referitoare la prezentele termeni şi condiţii poate fi transmisă prin e-mail sau scrisoare, potrivit dispozitiilor legale în vigoare.

3. Modificarea prezentelelor termeni şi condiţii poate fi făcută de către PRESTATOR fără acordul scris al părţilor contractante.

4. Clauzele prezentelor termeni şi condiţii se completează cu dispoziţiile legale în vigoare.

5. Prezentele termeni şi condiţii se supun dispoziţiilor legii române.

6. Prezentelor termeni şi condiţii nu aduce atingere niciun alt contract încheiat între Părţi.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
Whatsapp
Share on email
Email

Dă Like sau Share dacă îţi place!