Gânduri pozitive în DAR – Elena Lavinia Ciocoiu

Un Crăciun "altfel" copiilor şi nouă!

În anul acesta"altfel "voi, copiii, aţi arătat lumii pentru a mia oară că  aveţi resurse, că vă puteţi adapta regulilor, tehnologiei, că vă puteţi depăşi temerile...

Şi noi pe lângă voi!

Ar fi frumos să le oferim copiilor, cu recunoştinţă, în DAR un "atlfel" de Crăciun!

Vacanţa să le fie ca o tabără, câteva zile în care să uite de obligaţiile de studiu şi să fie răsfăţaţi cu de toate câte puţin, dar mai ales cu MULT TIMP ÎMPREUNĂ!!!

Să savureze dulciurile făcute în complicitate cu mămicile, să-şi stingă setea de cunoaştere prin jocurile în echipă cu tăticii !!! Iar cei care au bunicii aproape să se lase răsfăţaţi cu povestioare despre Crăciunul pe "vremuri".

Să facem din Crăciunul acesta unul ALTFEL, MEMORABIL!!! Să le oferim un Crăciun ca în copilaria noastră - mai puţin somptuos şi mai mult SIMŢIT, unul mai aromat şi pudrat cu praf de IUBIRE! 

Şi asta chiar dacă vom fi mai puţini faţă-n faţă, căci copiii pot înţelege că ne pasă, că ne vrem cu mic cu mare sănătoşi, voioşi, cuminţi şi că putem să legăm mai multe inimi lângă inimile noastre, indiferent de distanţe, mări şi ţări ce ne despart! 

Aşa să încheiem un an "altfel"şi să începem unul în care cuvântul POZITIV să îşi recapete valenţa, valoarea şi locul în vocabular! 

Să ne golim şi noi şi copiii "Rucksackul"de lucruri inutile, care ne împovărează şi să îl deschidem larg pentru a aduna în el "strictul necesar" pentru a "(supra)vieţui" armonios şi a călători către un AN NOU -2021 POZITIV, fără graniţe, fără frici şi convingeri limitative...doar cu ÎNCREDERE, SPERANŢĂ de mai bine, dorinţă de creştere şi cunoaştere, cu IUBIRE, pace şi armonie!

Cu recunoştinţă şi iubire, ELENA LAVINIA CIOCOIU

Zusammen sind wir stärker! Împreună suntem mai puternici!

Zusammen POSITIV denken! Împreună gândim POZITIV!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
Whatsapp
Share on email
Email

Dă Like sau Share dacă îţi place!